Pirkkalan jalkapallopuulaaki
Pirkkalan jalkapallopuulaaki
EtusivuTurnauksetSäännötJoukkueetTilastotKuviaUutiset
Turnausvastaava
Arto Köykkä
Sivuston tekninen toteutus
Petri Kähkönen


Pirkkalan jalkapallopuulaakia järjestää Pirkkalan jalkapalloklubi ja turnausvastaavana toimii Arto Köykkä. Sivuston teknisestä toteutuksesta ja ulkoasusta vastaa vuoden 2016 finalistijoukkuetta FC Vähäjärveä edustava Petri Kähkönen.

Vuodesta 2000 lähtien Pirkkalassa on pelattu puulaakijalkapalloa. On haluttu järjestää oman kylän nuorille ja vähän vanhemmillekin mahdollisuus pelata kotikylällä omia kavereita vastaan. Ja onhan sitä pelattu. 98 joukkuetta on osallistunut turnauksiin, joten isosta pelaajamäärästä puhutaan ja katsojat ja tukijoukot päälle. Jonkin verran on ollut joukkueita myös Pirkkalan ulkopuolelta, mutta jokin linkki Pirkkalaan niilläkin on aina ollut. Turnausta on pelattu Killon ja Haikan nurmikentillä ja vuodesta 2013 lähtien Keskuskentän tekonurmella.

Vuoden 2020 turnaukseen osallistui 8 joukkuetta.


Turnauksen mitalikolmikko:

Pingut
Fish United
FC Ransupuisto
TURNAUKSET
Turnaussivulla näet vuodesta 2000 lähtien kunkin turnauksen ottelut, sarjataulukot, mestarin joukkuekuvan ja Pirkkalaisessa turnauksen jälkeen ilmestyvän raportin.

Kun turnaus on käynnissä, voit seurata sen etenemistä reaaliaikaisesti. Sarjataulukot päivittyvät sitä mukaa kun tuloksia lisätään sivuille.

Klikkaamalla joukkueen nimeä turnaussivulla näet sen pelit ja mahdolliset tuomarivuorot.


JOUKKUEEN TILASTOT
Puulaakiin on sen historian aikana osallistunut 98 joukkuetta.

Joukkueen tilastosivulla voit valita joukkueen, jonka tilastot haluat näyttää. Sivulla on valitun joukkueen mahdolliset mestaruuskuvat sekä turnausosallistumisten ja otteluiden listaus.

Turnaushistorian vastustajat -toiminto on poistettu ja tilalla on kätevämpi otteluiden selaustoiminto. Nykyään käyttäjä näkee oletuksena kaikki joukkueen ottelut listattuna ja voi rajata ja järjestää otteluita vastustajien, vaiheen, turnausvuoden ja tuloksen mukaan.

TILASTOT
Edellä esitellyn joukkuekohtaisen tilastosivun lisäksi tällä sivulla joukkueita voidaan vertailla monissa eri tilastokategorioissa.

Mikä on menestynein joukkue puulaakihistoriassa?

Tai millä joukkueella on eniten tehtyjä maaleja?

Haluatko nähdä kootusti joukkueiden menestyksen turnauksissa?

Muun muassa nämä kysymykset selviävät alla olevan painikkeen takaa.
KUVIA


Tällä sivulla on turnausvastaava Arto Köykän ottamia kuvia:
  • viimeisimmästä turnauksesta (2020) otettuja kuvia
  • turnaushistorian mestarien joukkuekuvat
  • turnausraportit

Sivulta löytyy myös kuvat kentistä, joilla turnausta on pelattu. Puulaakin historian vanhimman maalintekijän ennätyksen vuosi toisensa perään rikkova Pentti Kähkönen on ottanut kuvat Keskuskentästä sekä Killon ja Haikan kentistä.

Tekninen toteutus ja ulkoasu    © 2016 - 2021 Petri Kähkönen